Henkilöstövuokraus

HENKILÖSTÖVUOKRAUS HELPOTTAA REKRYTOINTIA

Olemme auktorisoitu ja luotettava henkilöstövuokrauksen ammattilainen: Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja järjestämme työntekijöillemme eri alojen koulutuksia.


Henkilöstövuokraus on helppo ja kustannustehokas tapa löytää oikeat osaajat oikeaan aikaan. Henkilöstövuokrauksen kautta löydät osaajat metalli, toimisto, ravintola (HoReCa), kauppa, teollisuus, kiinteistö, logistiikka ja varasto, rakennus, sähkö, LVI, maanrakennus ja ICT alojen eri tehtäviin.

 

HENKILÖSTÖVUOKRAUS TUO JOUSTAVUUTTA LIIKETOIMINTAAN
Kun vuokraat projekti- ja sesonkityöhön motivoituneita työntekijöitä juuri silloin, kun heitä eniten tarvitset, voit itse keskittyä rauhassa omaan ydinliiketoimintaasi. Mikäli tarve työntekijälle vakinaistuu, voit halutessasi myös rekrytoida vuokratyöntekijän suoraan palvelukseesi. Henkilöstövuokraus helpottaa sinun rekrytointitarpeitasi.

 

VASTUULLISTA JA REILUA VUOKRATYÖTÄ
Global Workilla on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton myöntämä Reiluja Vuokratöitä -auktorisointi. Auktorisointi takaa asiakasyritykselle, että yhteistyökumppanina oleva yritys toimii lakien ja eettistä toimintaa korostavien sääntöjen sekä periaatteiden mukaisesti. Lähes 90 % vuokratyöntekijöistä suosittelisi vuokratyötä ystävilleen (HPL:n vuokratyöntekijätutkimus 2014)


Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


http://www.hpl.fi/etusivu.html
http://www.reilujavuokratoita.fi/reiluja_vuokratoita/fi/
http://www.hpl.fi/tutkimukset/tutkimukset.html