Koulutus ja osaamisen testaus

GLOBAL WORK KOULUTTAA TYÖNTEKIJÖITÄ JA TYÖYHTEISÖJÄ

Koulutamme ja perehdytämme jatkuvasti tekijöitämme työelämän pelisääntöihin, työkulttuureihin ja eri alojen tarpeisiin. Tarjoamme erilaisia koulutuksia, joilla työntekijä voi täydentää omaa osaamistaan tai ottaa ensiaskeleet alansa töihin. Työntekijäkoulutukset toteutetaan yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

 

Global Work tarjoaa erilaisia kaupan ja palvelualan koulutuksia, joiden avulla voit täydentää osaamistasi ja päästä nopeasti oikeisiin töihin ilman aiempaa kokemusta.

 

RAVINTOLA-ALAN KOULUTUKSET

Ravintola-alasta kiinnostuneille tulevaisuuden lupauksille tarjoamme tarjoilijakoulutusta, jonka suorittamalla pääsee tarjoilijavuoroihin ilman aiempaa kokemusta. Kokeneemmille tarjoilijoille tarjoamme erilaisia jatkokoulutuksia, kuten olut-, kahvi-, baari- sekä tilaus- ja vatitarjoilukoulutuksia ammattitaidon kehittämiseen.

 

Tarjoilija-koulutus on kaksiosainen. Kahtena peräkkäisenä päivänä perehdytään ensin mm. tarjoilun perusteisiin, asiakaspalveluun, anniskelulainsäädäntöön sekä viinin ja ruuan yhdistämiseen. Kolmantena päivänä opetellaan myyntitekniikkaa, kun käytännön oppia on jo hieman ehtinyt karttumaan.

 

Anniskelupassi on todistus ravintola-alan vastuullisissa tehtävissä toimivien työntekijöiden anniskeluoikeuksiin liittyvästä ammattitaidosta ja osaamisesta. Tarvitset anniskelupassin ja kaksi vuotta työkokemusta, kun haluat toimia ravintolassa anniskeluvastaavan tehtävissä. Passin voi suorittaa alan oppilaitoksessa.

 

Hygieniaosaamistodistus on oltava henkilöllä, joka työskentelee pakkaamattomien, helposti pilaantuvien elintarvikkeiden käsittelyä edellyttävissä tehtävissä, vähintään kolme kuukautta työsuhteen alkamisesta. Kauttamme saat lisätietoa osaamistestin suorittamisesta, johon sinun ei tarvitse erikseen käydä kursseja.
Voit valmentautua testiin omatoimisesti opiskelemalla. Opiskeltava materiaali löytyy esimerkiksi Elintarviketurvallisuusviraston ja Opetushallituksen julkaisemilta nettisivuilta.

 

KAUPAN ALAN KOULUTUKSET

Global Workin kaupan alalle räätälöidyn koulutuspäivän aikana saat kullanarvoista koulutusta asiakaspalvelusta ja joka avaa sinulle ovia lukuisiin työpaikkoihin. Koulutuksessa käydään läpi muun muassa erilaisia asiakaspalvelutilanteita ja opetellaan käytännön harjoituksessa kassajärjestelmän käyttöä. Koulutukseen valitaan reippaita ja innokkaita, kaupan alasta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia.

 

Ikärajapassikoulutus on osa päivittäistavarakaupan ikärajavalvottavien tuotteiden omavalvontaa. Koulutus on suunnattu myymälöiden kassahenkilöstölle. Ikärajapassikokeeseen valmistaudutaan itseopiskeluna verkko-oppimateriaalin avulla ja kokeen voi suorittaa Global Workillä.

 

METALLITEOLLISUUDEN TEHTÄVIEN TESTAUS JA KOULUTUS
Yhteistyökumppanimme järjestää koneistuksen ja hitsauksen testauksia ja koulutuksia koulutus konepajassa.

 

Global Workin kautta voit suorittaa mm. työturvallisuus- ja tulityökortit.