Kansainvälinen rekrytointi

Global Work hoitaa turvallisesti monivaiheisen kansainvälisen rekrytointiprosessin avaimet käteen -periaatteella. Global Workilla on kontaktit Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua) ja muualle Eurooppaan (Romania, Kroatia ja Bulgaria). Kansainvälinen rekrytointi on yksi merkittävimmistä ratkaisuista tämän päivän työvoimapulaan.

 

VUOSIEN KOKEMUS KANSAINVÄLISESTÄ REKRYTOINNISTA

Global Workilla on vuosien kokemuksen myötä kehittynyt palvelukokonaisuus, jonka avulla voit hyödyntää kansainvälisten työmarkkinoiden mahdollisuuksia vaivattomasti ja turvallisesti. Kansainvälisen rekrytointiprosessin konseptoitu ja käytännön työssä kehitettyjä osa-alueita ovat monipuolisten hakukanavien hyödyntäminen, työnhakijoiden osaamisen tarkka kartoittaminen ja soveltuvuuden arviointi, referenssien tarkastus sekä valittujen työntekijöiden perehdyttäminen Suomalaiseen kulttuuriin, työskentelytapaan ja elämäntyyliin.

 

KANSAINVÄLINEN REKRYTOINTIVERKOSTO
Global Workin tarkoin valittu kumppaniverkosto ja sitoutuminen auktorisoinnin edellyttämiin kansainvälisen rekrytoinnin pelisääntöihin ovat luoneet maineemme luotettavana ja eettisesti toimivana kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijana. Pidämme huolen siitä, että ulkomailta tulevat työntekijät saavat vastaavat työehdot kuin suomalaiset kollegansa sekä autamme hoitamaan tarvittavat työluvat ja rekisteröinnit asianmukaisesti.

 

KOTOUTTAMISPALVELU
Kotouttamispalvelumme tarkoituksena on varmistaa, että kansainvälinen työntekijä tuntee itsensä tervetulleeksi Suomeen ja saa kaiken tarvitsemansa tiedon perehtyäkseen vaivatta suomalaiseen työelämään ja elämäntapaan. Käytännön kokemuksemme takaa sen, että osaamme keskittyä juuri niihin asioihin, joita ulkomaalaiset usein Suomessa kohtaavat.


Autamme etsimään kansainväliselle työntekijälle kalustetun asunnon tarvittaessa pitkäaikaiseenkin tarpeeseen. Opastamme kansainvälistä työntekijää käyttämään lähiympäristön päivittäisiä palveluita aina paikallisliikenteestä lähikauppaan ja kirjastoon. Käymme yhdessä hoitamassa viranomaisasiat sekä opastamme lomakkeiden täytössä.

 

Kotouttamispalvelusta hyötyy sekä työntekijä että käyttäjäyritys. Työntekijä voi keskittää kaiken energiansa uuteen työhönsä ja käyttäjäyritys voi rauhassa keskittyä ydinliiketoimintaansa.