Hakijamarkkinointi

Julkaisemme kaikki avoimet paikat www.globalwork.fi-sivustolla. Avoimet paikkamme näkyvät myös useissa työnhakuportaaleissa. Kaikki avoimet paikkamme löytyvät myös MOLin kautta. Otamme jatkuvasti vastaan myös avoimia hakemuksia. Hakijarekisterimme on erittäin laaja ja usein sopiva ehdokas löytyykin tietokantahakuna omasta rekisteristämme suoraan.

 

SOSIAALINEN MEDIA

Olemme vahvasti mukana myös sosiaalisessa mediassa. Teemme työpaikkanostoja niin Facebookissa kuin LinkedInissä. LinkedInissä paikkamme näkyvät suoraan niiden henkilöiden sivuilla, joiden oma profiili vastaa avainsanoiltaan haettua tehtävää. SOME-kanavamme on tärkeä osa ehdokkaiden tavoittamiseen ja tuottavat hakemuksia meille tasaisesti.

 

YHTEISTYÖKANAVAT

Sähköisen maailman rinnalla hakijoita kanavoituu meille myös nykyisen työntekijäverkostomme kautta. Asiantuntijoidemme omat verkostot ovat myös tärkeitä. Tapaamme tulevia työntekijöitämme messuilla sekä teemme yhteistyötä TE-toimistojen, Euresin, ammattiliittojen ja oppilaitosten kanssa.

 

MARKKINOINTIKANAVAT

Global Work osallistuu aktiivisesti henkilöstöalan messuille niin kotimaassa kuin ulkomailla. Järjestämme myös asiakkaan kanssa yhdessä vaadittavia lisämarkkinointitoimenpiteitä tapauksissa, joissa osaajia on vaikeampi löytää ja niissä tapauksissa, joissa halutaan rakentaa asiakkaan työnantajamielikuvaa. Usein käytettyjä keinoja ovat esimerkiksi digitaaliset kampanjat sekä SOME-kanavien hyödyntäminen asiakkaan omalla ilmeellä.