Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Oletko sinä etsimämme MYYJÄ?

4.6.2021


Teknosafe Oy on vuonna 1981 perustettu palosuojelun ja työturvallisuuden erikoisliike. Koulutamme, tuomme maahan, myymme ja huollamme palo- ja pelastuskalustoa sekä työturvallisuustuotteita. Asiakkaitamme ovat mm. ympäri Suomea sijaitsevat teollisuuskohteet, erikokoiset yritykset sekä aluepelastuslaitokset. Tarjoamme reilun kymmenen työntekijän voimin alan luotettavimmat tuotteet ja asiantuntevimman palvelun.

 

Tiimimme kaipaa vahvistusta. Oletko sinä etsimämme MYYJÄ?

 

Päätehtäväsi on myynti ja asiakaspalvelu. Palvelet sekä yritys- että henkilöasiakkaita teknisessä paloturvallisuustuotteiden, työsuojainten, työvaatteiden ja turvajalkineiden myynnissä. Vastaat myymälämme toiminnasta ja työvaatetuoteryhmästä. Osaamisesi ja kokemuksesi markkinoinnista katsotaan eduksi.

 

Odotamme sinulta aikaisempaa useamman vuoden B2B-kokemusta asiakaspalvelusta ja myynnistä. Teknisen ja/tai paloturva-alan aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Samoin henkilösuojainten, työvaatteiden ja turvakenkien tuntemus ja myyntikokemus ovat etu.

 

Olet vastuuntuntoinen, joustava ja oma-aloitteinen. Et säikähdä kiirettä ja pelitilanteiden nopeita muutoksia ja olet tottunut myös itsenäiseen työskentelyyn. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on myös loogista ongelmanratkaisukykyä esim. asiakaspalvelutilanteissa. Olet tarkka ja huolellinen, omaat hyvät hoksottimet ja olet innokas oppimaan uutta. Meillä onnistut asiakaspalveluhenkisyydellä ja ulospäinsuuntautuneisuudella.

 

Sopiva koulutus tehtävään on vähintään kaupallisen ja/tai teknisen alan tutkinto. Arvostamme selkeää suomen- ja englanninkielen suullista ja erinomaista suomenkielen kirjallista ilmaisua. Käytät sujuvasti tietotekniikan perusohjelmistoja. L7-toiminnanohjausjärjestelmän osaaminen auttaa työn aloittamisessa. Adobe CS-ohjelmistoperheen hallitseminen on etu. Työssä tarvitset ajokorttia. Ehdottoman tärkeää on reipas ja aktiivinen otteesi työhön.

 

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, kiinteän kuukausipalkan kannusteineen, viihtyisän työympäristön, monipuolisen ja haastavan työnkuvan sekä hyvän perehdytyksen tehtäviin. Avustamme asuntoasioissa tarvittaessa.

 

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi myyjä-hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 20.6.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www. globalwork.fi ja arkisin klo 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470. 




Takaisin