Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme PUTKILEVYSEPPÄÄ Imatralle

28.6.2024


Haemme asiakasyrityksellemme Imatralle ammattitaitoista 

 

PUTKILEVYSEPPÄ-HITSAAJAA

 

Putkilevyseppä tekee teknisten piirustusten mukaiset esivalmistelut: kappaleiden ja putkien leikkaus, muovaus, hionta, särmäys, pyöristys, taivutus, poraus, työstäminen ja osien liittäminen erilaisten koneiden ja laitteiden avulla. Putkilevyseppä työskentelee hitsaajan kanssa työparina, joten pienempikin hitsauskokemus riittää. Putkilevyseppä työskentelee tarvittaessa perinteisillä hitsausmenetelmillä (TIG ja puikko). Hitsattavat kappaleet ovat pääasiassa teollisuuden erilaisia putkirakenteitaTarvittaessa voidaan päivittää tarvittavia hitsauspätevyyksiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknisten rakennekuvien lukutaitoa, materiaalituntemusta ja - käsittelytaitoa, hitsausmerkinnät, työvarojen tuntemusta, osakokonaisuuksien hahmottamiskyky kokoonpanossa, liekkimekaaninen oikaisutaito, särmäysosaaminen ja yleisten mittavälineiden käyttö. 

Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu itsenäisestä haponkestävän teräksen käsittelystä ja hitsaamisesta. Odotamme, että hakija osaa itsenäisesti suunnitella ja toteuttaa teknisten piirrosten ja hitsausmerkintöjen mukaan kappaleita aihioista valmiiksi tuotteeksi saakka. Hakijalla tulee olla runsaasti menestyksekästä kokemusta putkimaisten kappaleiden kokoonpanosta ja hitsaamisesta. Hitsauspätevyydet katsotaan hakijan eduksi ja käyttäjäyritys mahdollistaa luokkien uusimisen tarvittaessa.

Olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet niin oma-aloitteiseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön.

 

Sopiva koulutus tehtävään on levyseppä-hitsaajan perus- ja/ tai syventävä koulutus. Hakemamme henkilö on ahkera, määrätietoinen, tavoitteellinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, ulospäin suuntautunut, tarvittaessa nopea reagoimaan ja kiinnostunut työturvallisuutta edistävistä työtavoista (esim. kappaleiden nostaminen, siirtäminen ja kiinnittäminen).

 

Hakijalla tulee olla myös hyvät vuoro­vaikutus­taidot sekä hän pystyy työskentelemään tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä, haluat kehittää työtehtäviäsi järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuokratyö (1.7.-31.10.2024), mutta tarjolla on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tarjolla on kipailukykyinen palkka.

 

Käy täyttämässä työhakemuksen www.globalwork.fi putkilevyseppä-hitsaajan hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai su 14.07.2024 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.
Takaisin