Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme CNC koneistajaa (Mazak) Tuusulaan

28.6.2024


CNC koneistaja
Haemme asiakasyrityksellemme Tuusulaan CNC -Koneistajaa (Mazak Integrex)

Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu itsenäisestä CNC koneistamisesta. Odotamme, että hakija osaa itsenäisesti ohjelmoida, mitata ja koneistaa kappaleita aihiosta valmiiksi tuotteeksi saakka. Hakijalla tulee olla runsaasti menestyksekästä kokemusta Mazarol- (Matrix 2 tai Smooth) ohjelmoinnista. Tunnet Mazak CNC- koneiden työstömenetelmät, työkalut sekä kiinnitystekniikat. Työtehtävä pitää sisällään pääasiassa piensarjojen koneistamista.

Hakemamme henkilö haluaa oppia monipuoliseksi koneistusalan ammattilaiseksi. Olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet niin oma-aloitteiseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön. Sinulla on CNC- koneistuksen syventävä koulutus. 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Arvostamme huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, halua oppia uusia asioita sekä työtehtävän vaatimaa ”rautaista” asennetta. Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Arvostamme henkilön sitoutumista turvallisiin työmenetelmiin ja työturvallisuuden edistämiseen. Tärkeintä on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

Teollisuuden ”teräsmiehelle” on tarjolla pitkäaikainen työsuhde, tehtävien vaativuuden mukainen palkka, viihtyisä työympäristö, monipuolinen ja haastava työnkuva sekä hyvä perehdytys tehtäviin. Kyseessä on kaksivuorotyö.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 28.07.2024 mennessä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää wwww.globalwork.fi.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy.Takaisin