Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme CNC KONEISTAJIA asiakkaillemme ympäri Suomen

3.4.2024


Haemme asiakkaillemme ympäri Suomen ohjelmointitaitoisia CNC -KONEISTAJIA

 

Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu itsenäisestä CNC koneistamisesta/sorvauksesta. Odotamme, että hakija osaa itsenäisesti ohjelmoida, mitata ja koneistaa kappaleita aihiosta valmiiksi tuotteeksi saakka. Hakijalla tulee olla runsaasti menestyksekästä kokemusta ohjelmoinnista. Tunnet CNC- koneiden työstömenetelmät, työkalut sekä kiinnitystekniikat. Työtehtävä pitää sisällään pääasiassa sarjojen koneistamista.

 

Hakemamme henkilö haluaa oppia monipuoliseksi koneistusalan ammattilaiseksi. Olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet niin oma-aloitteiseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön. Sinulla on CNC- koneistuksen syventävä koulutus. 

 

Arvostamme huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, halua oppia uusia asioita sekä työtehtävän vaatimaa ”rautaista” asennetta. Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Arvostamme henkilön sitoutumista turvallisiin työmenetelmiin ja työturvallisuuden edistämiseen. Tärkeintä on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Teollisuuden ”teräsmiehelle” on tarjolla pitkäaikainen työsuhde, tehtävien vaativuuden mukainen palkka, viihtyisä työympäristö, monipuolinen ja haastava työnkuva sekä hyvä perehdytys tehtäviin.

 

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 26.05.2024 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää wwww.globalwork.fi

 

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään!
Takaisin