Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme Robocamp ry:lle TOIMINNANJOHTAJAA

24.6.2021


Robocamp ry. on Etelä-Karjalan alueella vaikuttava tulevaisuuden teknologian toimija! Meidän tehtävänämme on tukea esim. robotiikkaa, automaatiota, tekoälyä, digiä, droneja, peli, 3D tulostamista ja ohjelmointia hyödyntävien yritysten sijoittumista, kehittymistä ja kasvua Etelä-Karjalassa. Meillä on teknologiaan pohjautuvaa yritysjalostamotoimintaa, virtuaali- ja simulointiympäristö yritysprojekteihin, innovaatiotyöpaja uusille liikeideoille sekä lapsille ja nuorille robotiikka kerho- ja leiritoimintaa.

 

Etsimme Robocamp ry:lle

 

TOIMINNANJOHTAJAA

 

Toiminnanjohtaja tulee työskentelemään Etelä-Karjalan teknologiaklusteriverkostossa, johtaa uuteen teknologiaan pohjautuvaa yritysjalostamotoimintaa, kehittää ja hyödyntää virtuaali- ja simulointiympäristöä erilaisiin yrityskehitysprojekteihin, vetää uusien liikeideoiden innovaatiotyöpajaa sekä valvoo lasten ja nuorten robotiikka yms. kerho- ja leiritoimintaa.

 

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on kokemusta tuloksellisesta johtamisesta, asiakaspalvelusta, esimiestyöstä ja verkostoissa toimimisesta. Sinulla on teknologia- ja talousosaamista, laajat suhdeverkostot ja omaat kokemusta toiminnan sekä tilaisuuksien järjestämisestä sekä hankkeiden läpiviemisestä. Sinulla on kaikessa tekemisessä vahva tulevaisuuteen suuntautunut kehittämisote.

 

Työtehtävien hoitamista helpottavat:

  • elinkeinoelämän ja yritysmaailman hyvä tuntemus sekä vahvat verkostot
  • teknologiaosaaminen, hanke- ja talousosaaminen
  • oma-aloitteisuus, organisointi- ja toimeenpanokyky
  • kokemus tuloksellisesta yhdistyksen tai yrityksen johtamisesta
  • innostava ote ja halu laittaa itsensä likoon
  • hyvät viestintä- ja esiintymistaidot 

Tehtävässä menestyminen edellyttää positiivisuutta, yrittäjähenkisyyttä, organisointitaitoja, aktiivista työpanosta paikallisella ja alueellisella tasolla sekä hyviä sidosryhmäsuhteita. Hakijalla tulee olla verkostoitumisen, talouselämän ja julkishallinnon tuntemusta. Sopiva koulutus tehtävään on tekninen-, kaupallinen- tai muu vastaava tutkinto. Tehtävä on alkuun osa-aikainen ja sopii teknologia-alan yrittäjälle tai yrittäjähenkiselle, joka voi myös toteuttaa käytännössä Robocamp ry:n kautta tulevien yritysten teknologiaprojekteja oman tai perustettavan yrityksen nimiin.

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi toiminnanjohtaja hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja laita liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen su 25.07.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

 

Global Work on luotettava rekrytointiyritys, joka auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään.




Takaisin