Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme MENETELMÄSUUNNITTELIJAA Tuusulaan

10.11.2023


Haemme vakituiseen työsuhteeseen Tuusulaan

 

MENETELMÄSUUNNITTELIJAA 

 

Hakemamme menetelmäsuunnittelija pystyy tekemään asiakkaiden tilaamiin kappaleisiin teknisten piirustusten mukaisesti uudet ohjelmat, kehittää koneistettaville kappaleille kiinnittimiä ja kehittää olemassa olevien toistuvien sarjojen ohjelmia.

 

Odotamme hakijalta aikaisempaa useamman vuoden koneistuksen ja menetelmien kehittämisen työkokemusta.   Sinulla on kokemusta Fanuc -ohjelmoinnista, hallitset Mastercam -ohjelmiston ja tunnet AutoCadin perusteet. Tunnet käytössä olevat tekniset piirrokset, materiaalit, CNC- työstökeskuksien, monitoimisorvien ja -jyrsimien työstömenetelmät, lastuamisen, työkalut, terät sekä kiinnitystekniikat. Haluat olla mukana laatujärjestelmän ja koneistustuotannon ylläpidossa ja kehittämisessä.

 

Toivomme sinulta myyntihenkisyyttä, vahvaa asiakaspalvelu asennetta sekä taitoa viedä kehitysprojektit laadukkaasti alusta loppuun asti. Pystyt myös organisoimaan lastuavien työkalujen valinnat ja hankinnat. 

 

Olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet niin oma-aloitteelliseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön. Sinulla on alan soveltuva koulutus esim. konetekniikan työteknikon tai insinöörin tutkinto. Työssäsi pääset mukaan kansainvälisten toimijoiden pariin, joten tarvitset työssäsi vähintään englannin kielitaitoa ja lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja.

 

Hakemamme henkilö on itseohjautuva, määrätietoinen, tavoitteellinen, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, vuorovaikutustaitoinen ja tarvittaessa nopea reagoimaan. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

                     

Metalliteollisuuden ”teräsmiehelle” on tarjolla tehtävien vaativuuden mukainen palkka ja hyvä perehdytys tehtäviin.

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 26.11.2023 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.

 

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Lue Global Workista: www.globalwork.fi

 
Takaisin